Gyakran feltett kérdések


Hogyan tudok egy babát beszerezni?
Az egyedi Naomi Dolls – Beauty babáimat a facebook oldalamon árulom https://www.facebook.com/naomidollsbeauty/, üzenetben vedd fel velem a kapcsolatot. Időről időre megosztok egy új babacsoportot. Világszerte vállalok szállítást. 
Milyen ára van a babáidnak?
A babáimnak egyenként adok árat. Az ár 150 - 200 Lej (RON) között mozog egy babára (30 - 40 EUR, 11.000 - 15.000 Forint), attól függően, hogy mennyit dolgoztunk édesanyámmal a ruhákat és a hozzátartozó kiegészítőket beleszámolva minden babánál. 
A szállítás árai: 
- Románián belül 5 Lej
- Magyarországra 3.000 Forint

Mekkora egy baba?

Egy baba magassága kb. 23 cm.

Árulsz babaruhákat külön?
Nem árulom külön. Az én drága anyukám, Enikő az én Naomi Dolls – Beauty babáimnak tervezi és készíti a ruhákat. Csak limitált darab babaruhát tud készíteni.
Jótékonyságra adsz el babákat?
Minden eladott babának valamennyi százalékát jótékonyságra szánom. Jelenleg 10%-ot adományozok minden eladott baba árából jótékony célokra választásom szerint.
Milyen festéket használsz, hogy újrafesd a babákat?
Jysk művész akrilfestéket kezdtem el használni, ami nekem már volt otthon. Jelenleg pentart hobby festéket használok. 


Milyen típusú ecsetet használsz?

Főleg mókusszőr ecsetet, 00 vagy 000 méret.
Van néhány babám, amit szeretnék neked adni, elfogadsz adományként babákat?
Ha van sok műanyag babád, amit használhatok (Bratz babák, moxie babák, Wee 3 Friends, kis Kelly vagy Chelsea babák), és szeretnéd újratervezésre adományozni, vedd fel velem a kapcsolatot a Facebook oldalamon https://www.facebook.com/naomidollsbeauty/. Kérlek, vedd tudomásul, hogy nem adok cserébe újatervezett babát az adomány babáért. Nem használok porcelán babákat, vagy természetellenes haj- és bőrszínű babákat (pl. monster high babák).


Honnan jön a név?
Naomi a héber nyelvben azt jelenti, hogy gyönyörű, gyönyörűségem.  

No comments

Powered by Blogger.