Întrebări frecvente

January 14, 2018

Cum pot să cumpăr o păpușă?
Păpușile unice Naomi Dolls – Beauty pot fi cumpărate prin intermediul paginii mele de facebook  https://www.facebook.com/naomidollsbeauty/, unde postez adeseori imagini cu câte o nouă grupă de păpuși. Dacă dorești să cumperi, lasă-mi un mesaj privat în pagină. Păpușile pot fi trimise oriunde pe lume.
Ce preț are o păpușă? 
Prețul diferă de la păpușă la păpușă, în funcție de timpul petrecut pentru transformarea ei și realizarea hăinuțelor și accesoriilor. În general, prețul pentru o păpușă variază între 150 - 200 Lei (RON)  (30 - 40 EUR). Prețul transportului în țară este 5 Lei.
Cât de mare este o păpușă?

O păpușă are 23 cm. 


Vinzi haine de păpuși separat?

Nu vând haine separat. Draga mea mamă, Enikő, face designul și crează hăinuțele pentru păpușile mele Naomi Dolls – Beauty și nu le poate face decât într-un număr limitat. 
Oferi păpuși în scop caritabil?

După fiecare păpușă vândută  un anumit procent (10%) din prețul ei se îndreaptă către o acțiune caritabilă la alegerea mea.  
Ce fel de vopsea folosești la pictare?

Am început folosind vopsea acrilică Jysk, ceea ce am avut eu prin casă. Acum folosesc vopsea acrilică Pentart hobby.
Ce fel de pensulă folosești?

În principiu folosesc pensule din blană de veveriță, mărimea 00 sau 000.
Am câteva păpuși pe care aș vrea să le dau, accepți donații?

Dacă ai multe păpuși din plastic pe care pot să le folosesc (păpuși Bratz, păpuși Moxie, Wee 3 Friends, păpuși mici Kelly sau Chelsea), și vrei să le donezi ca să fie transformate, contactează-mă printr-un mesaj privat pe pagina mea de Facebook: https://www.facebook.com/naomidollsbeauty/. Trebuie să știi că nu vei primi o păpușă transformată în schimbul păpușilor donate. Nu folosesc păpuși din porțelan, sau păpuși care au culoarea părului sau a pielii alta decât una naturală/reală. (ex. păpuși monster high).

De unde vine numele dat păpușilor tale?
Naomi, vine din limba ebraică și înseamnă minunat, frumoasa mea.

Powered by Blogger.